Fabrikant liniLED®

Triolight B.V. is opgericht in 2000 en staat wereldwijd bekend als de fabrikant van het hoogwaardige, Europese liniLED® Systeem. Onze organisatie levert innovatieve en toonaangevende (LED) verlichtingsoplossingen voor cliënten in sectoren, zoals: maritiem, architectuur, infrastructuur, bouw, zorg, horeca en retail. Met een uitgebreid netwerk van professionele, architecten, lichtontwerpers en planners zijn wij actief in meer dan 40 landen wereldwijd. Bekijk bedrijfsbrochure

 

liniLED® Systeem

Het liniLED® Systeem is een concept dat bestaat uit flexibele LED strips (IP20, IP40, IP68 onderdompelbaar), RVS overrijdbare lichtarmanturen (IP68), LED handleuningen (RVS, IP65, IK10) en diverse accessoires. In andere woorden: één adres voor al uw projecten.

Benieuwd naar onze producten? Ga naar de website: www.liniLED.nl.

 

Visie

Wereldwijd staat liniLED® bekend als hét merk voor alle niet standaard oplossingen van hoge kwaliteit. Juist in een markt waarin er zo veel aanbieders bij komen, kan liniLED® zich onderscheiden als het de vraag naar gericht ‘modulaire outdoor solutions’ kan aanbieden. liniLED® wordt een wereldwijd open platform waar kennis van verlichting gedeeld wordt.

 

Missie

“Wereldwijd lineaire lichtoplossingen realiseren in situaties waar geen standaard voor is”
The liniLED® Factory is een breed inzetbare werkplaats om van modulaire producten een lineair LED product te maken. Het moet een inspirerende plek zijn waar professionele klanten altijd welkom zijn om zich te laten inspireren. Deze producten worden wereldwijd projectmatig toegepast in projecten waar een standaard product niet voor bestaat.
 
Bekijk onze gedragscode |